Roditeljski sastanak u Razvojnom centru
Roditeljski sastanak,  Udruženje Nas Kutak

Roditeljski sastanak u Razvojnom centru

Roditeljske sastanke namenjene svim roditeljima dece sa razvojnim poteškoćama održavamo jednom mesečno. Održavaju se poslednje subote u mesecu. Bilo da ste korisnik Razvojnog centra ili ne, naša vrata su Vam otvorena. Razlog održavanja roditeljskih sastanak? Da sumiramo protekli mesec. Dokle smo stigli. Da li nešto trebamo menjati….. Ali i da nove roditelje, sugrađane informišemo.

Ove subote, imali smo mogućnost da čujemo i novu priču mladih roditelja. Roditelja koji nisu bili dovoljno dobro obavešteni, kada je u pitanju uključivanje deteta u redovan sistem predškolskog obrazovanja. Brdo para se dalo na privatno vaspitanje i obrazovanje. Tu su privatni vrtići, dnevni boravci, igraonice, čuvaonice……ali nigde roditelji ne dobijaju povratnu informaciju kako se njihovo dete ponaša. Dobiju informaciju – piški/la, kakio/la, jeo, spavao itd..Pa da li je poenta vrtića/igraonica/čuvaonica… u obavaljanju fizioloških potreba, u hranjenju ili ima tu i obrazovanja, vaspitanja, socijalizacije….

Razgovore Vam nećemo prenositi u celosti, ali možete naslulćivati kakvi su.

Na žalost, iako se živi u doba digitalizacije, interneta…..svima nedostaju informacije.Pa čak i da dođete do nekih informacija, potrebno je da Vam ih neko razjasni. Zato ćemo mi i nastaviti ove roditeljske sastanke. Oni su konstruktivnog karaktera. Oni doprinose roditeljima na više načina mimo informisanosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *