Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bibliobus & inkluzivne radionice za decu

27/08/2022 @ 17:30 - 19:00

free
Bibliobus

U saradnji sa Udruženjem Krokodil iz Beograda, u subotu 27 avgusta , sa početkom u 17.30 h u Paviljonu Narodne bašte Vas čeka Bibliobus i sjajne edukativne inkluzivne radionice za decu od 3 do 12 godina.

 

Pitate se šta je to Bibliobus

Bibliobus predstavlja multimedijalnu, višejezičnu moblinu biblioteku- kombi, opremljen bibliotekom sa knjigama, mobilijarom koji uključuje 5 stolova i 20 stolica, zvučnike, projektor, tablete, a predstvlja važnu aktivnost u okviru regionalnog projekta READ koji je podržan od EU, a koji uključuje saradnju 6 organizacija iz regiona. Sadržaji biblioteke namenjeni su za korišćenje različitim uzrastima, od najmlađe dece do odraslih korisnika.
Kažemo radionice!
Da, na repertoaru će biti akciona priča ” Kraj Grrrr”u izvedbi naših saradnika, fenomenalnih devojaka iz Locco Craft Pančevo.
Po završetku priče krećemo sa radioničarskim delom, gde će mališani imati mogućnost da na neki način ožive likove, ili pak samu radnju i dešavanje.
Dok traje neš edukativni program u svakom trenutku možete zameniti svoju, već pročitanu knjigu za knjigu koju želite da pročitate a koju poseduje Bibliobus.
Očekujemo Vas

Details

Date:
27/08/2022
Time:
17:30 - 19:00
Cost:
free
Event Tags:
, , ,